VVEL - Volkstuinders Vereniging Etten-Leur
De Streek

Dit complex is de jongste loot aan de boom van de VVEL en pas in 2014 in gebruik genomen, nadat het vorige complex op enkele honderden meters van het huidige moest wijken voor woningbouw. Het complex heeft een fraaie ligging, aan de noordzijde van rijksweg A58, bereikbaar vanuit de Grauwe Polder (via het Bolwerk-pad).

Op de totale voor tuinen beschikbare grond van ongeveer 6600 m2 kunnen 55 standaardtuinen van 120 m2 worden uitgezet. Met name bewoners uit de wijken Grauwe Polder en centrum West zullen zich aangetrokken voelen tot de ligging van complex De Streek.

Voorzien van een zeer moderne outillage, zoals een verenigingsgebouw, waarin een kantine, ruim toilet en een grote opslagruimte voor berging van materialen.

Rondom het complex een metalen hekwerk met dubbele poort en een aparte poort voor voetgangers en fietsers. Met klinkers geplaveide middenpaden en een zeer royale parkeerplaats, terwijl de paden tussen de tuinen voorzien zijn van kunststofmatten met daarop grind. Rondom het middenterrein ligt een ringleiding waarop een aantal kranen is aangesloten. De watervoorziening wordt verzorgd door een elektrische pompinstallatie. 

Kortom, het complex De Streek is ook uitermate geschikt voor het organiseren van activiteiten ten dienste van de vereniging..

Copyright V.V.E.L 2015. Alle rechten voorbehouden
Website ontwerp en implementatie door Marien Melisse